Geschiedenis

Kwekel Service Centrum is een familiebedrijf met passie voor auto's. Het garage- en takelbedrijf is in december 1978 opgericht door Marry Kwekel, destijds gevestigd in het GULF tankstation aan de Kanaalweg in Hellevoetsluis. Sinds 1980 is ook zijn vrouw Christa werkzaam in het bedrijf en inmiddels zitten zijn zoons Tim, Bob en Max ook alle drie in het bedrijf.

Marry nam in 1999 zijn oudste zoon Tim in dienst, waarna hij de opleiding voor automonteur volgde. Eenmaal afgerond behaalde Tim ook zijn APK-keurmeester diploma en werd met zijn 18e jaar de jongste APK-keurmeester van Nederland.

Zo'n 3 jaar later kwam ook zoon Bob in de zaak, die eveneens de opleiding voor automonteur volgde. Na een aantal jaar gesleuteld te hebben aan auto's, is Bob de in- en verkoop van auto's erbij gaan doen.

Sinds 2012 is zijn jongste zoon Max betrokken bij de zaak, hij houdt zich voornamelijk bezig met de administratieve taken van het bedrijf.

Vandaag de dag heeft Marry Kwekel een internationale pechhulp organisatie, genaamd AA-team (AutoAssistentie-team) en verzorgt de pechhulp voor klanten van garagebedrijven, dealers en leasemaatschappijen. Ook zijn er diverse garage's uit de regio klant zoals Garage Albers, Vakgarage Wolters, Bosch Car Service van Eendenburg, Opel Den Hartog en Fiat - Nissan D.C.Berkel.

Op 1 januari 2015 is Tim voor zichzelf begonnen in de nieuwe werkplaats van Autoservice Kwekel aan de Carrouselweg te Hellevoetsluis. U kunt hier o.a. terecht voor APK, onderhoud, reparatie etc. Kortom alles op het gebied van auto's.